Sugeng rawuh ing situs web kita!

Pameran 丨 Lunga menyang Productronica Munich Jerman 2019

Pameran peralatan produksi elektronik ing Munich, Jerman, sing disponsori dening perusahaan pameran sing misuwur ing dunya, Munich Expo Group, minangka pameran internasional alat produksi elektronik kanthi skala gedhe, popularitas lan profesionalisme sing kuwat. Pameran kasebut ditindakake saben rong taun. Gunggunge 1218 pameran saka 39 negara lan wilayah ana ing pameran kasebut.IT wis narik kawigaten 38000 pengunjung perdagangan saka luwih saka 80 negara lan wilayah. 87% pameran lan 95% pamirsa menehi pameran sing dhuwur.

Sajrone tanggal 14-16 November 2019, wong sah perusahaan kita, MR NIE rawuh ing Pusat Expo Internasional Munich kanggo rawuh pameran. Minangka kasempatan apik kanggo mbukak pasar Jerman kanggo perusahaan kita. Ing wektu sing padha, dheweke komunikasi karo para profesional supaya sinau luwih akeh kawruh lan teknologi profesional lan ngerti arah pangembangan industri ing mangsa ngarep.

das


Wektu kirim: Dec-06-2019