Sugeng rawuh ing situs web kita!

PRODUK

TENTANG US

PROFIL COMPANY

    sdv

Changzhou hechang mesin Co., ltd.Spesialisasi peralatan pangolahan abah wiring wiwit taun 2005. Minangka perusahaan profesional, nduwe akeh personel profesional lan teknis, layanan sawise-sales lan teknologi mesin presisi kelas pertama, produk wis akeh digunakake ing industri elektronik, industri mobil. industri kabinèt, industri tenaga lan industri aeroangkasa.

BALITA

sdv

Pameran 丨 Lunga menyang Productronica Munich Jerman 2019

Pameran internasional alat produksi elektronik ing Munich, Jerman, sing disponsori dening perusahaan pameran terkenal ing dunya Munich Expo Group ...

Exhibition丨show in Productronica China 2019
Productronica China dianakake ing wulan Maret tau ...
Exhibition丨Join Productronica India 2019
Panggonan ing Electronica India 2019 ana ing ...